Pensiunea Brasovu' Vechi

Confort, relaxare si distractie pentru familii, cupluri si singles

+4 0368 446 016

Hotel

Indoor

Nou

Cele 7 camere va ofera o atmosfera relaxanta si placuta fiind dotate cu WiFi, TV prin cablu si minibar...

Pensiunea Brasovu’ Vechi este situata la poalele Tampei, in Centrul Vechi al orasului Brasov, la doar 10 minute de mers pe jos de Biserica Neagra si Piata Sfatului.

Cele 7 camere va ofera o atmosfera relaxanta si placuta fiind dotate cu WiFi, TV prin cablu, aer conditionat si minibar. Pensiunea Brasovu’ Vechi pune la dispozitie un bar, o sala de jocuri cu biliard si darts, precum si un salon elegant unde se ia micul dejun continental în fiecare zi. Deasemenea pune la dispozitie un program de receptie nonstop si parcare privata gratuita.

Outdoor

Brasovul este situat în interiorul arcului carpatic la piciorul Dealului Tâmpa avand un aer medieval. Vizitand Brasovul puteti sa va bucurati de crestele semete ale muntilor Bucegi, Piatra Mare, Tampa si Muntele Postavaru.  Aerul medieval al orasului este dat de monumentele istorice si edificiile religioase intalnite pe strazile Brasovului oferinduti prilejul unei veritabile calatorii in timp.

Location

Situata in centrul vechi al Brasovului, oferind o frumoasa panorama asupra orasului, pensiunea Brasovu’ Vechi reprezinta alegerea potrivita oferindu-va conditii ideale pentru un sejur de neuitat in inima Brasovului.

Clasificata la 4****, pensiunea va pune la dispozitie 6 Camere Duble Standard si 1 Camera Dubla Deluxe, Salon Mic Dejun, Club Privat cu o masa profesionala de Biliard, foisor atat acoperit cat si in aer liber pentru evenimente, parcare proprie.

We do promise:

we shall make your vacation unforgettable

detalii hotel...